My Image

Kaarten

COVID-19
Lees de regels die van toepassing zijn bij de voorstellingen.
 • Naast wie mag ik zitten in de zaal?Personen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten kunnen naast elkaar zitten in de zaal. Bezoek je de voorstelling met iemand waar je afstand van moet houden, bestel je kaarten dan apart. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte in de zaal is om afstand te kunnen bewaren.
 • Waar zit ik straks in de zaal?Je koopt een kaartje zonder rij- en stoelnummer. Voor aanvang van de voorstelling krijg je een plekje in de zaal. Tussen alle plekken zit minstens 1,5 meter afstand, tenzij je een eenheid vormt.
 • Hoeveel kaarten kan ik bestellen?Je kan maximaal twee kaarten tegelijk bestellen, omdat we minder bezoekers kunnen verwelkomen dan gewoonlijk. Bestel alleen twee kaarten tegelijk als je uit hetzelfde huishouden komt. Wil je met iemand naar de voorstelling met wie je niet samenleeft? Bestel dan allebei los een kaartje. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte in de zaal is om afstand te kunnen bewaren.
 • Ik heb een kaartje gekocht, maar ik heb gezondheidsklachten of mijn huisgenoot heeft gezondheidsklachten op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?Als je last hebt van onderstaande klachten op de dag van de voorstelling, laat je dat weten via kaarten@historisch-theater.nl.
  Je kan niet naar de voorstelling komen.
 • Show More
 • 1. Je hebt verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius).
 • 2. Je hebt verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.
 • 3. Je huisgenoot heeft klachten uit bovenstaande twee punten.
 • Show More

DE MOEDER EN DE FURIE in reprise

Uitgestelde voorstelling d.d. 15 maart 2020 wordt gespeeld op
zondag 8 november 2020.
 Twee maal, voor max. 35 personen.

Als geen ander bouwde Juliana van Stolberg een gedegen fundament onder het leven van haar zoon Willem van Oranje, onze Vader des vaderlands. 

Anna van Saksen was de tweede vrouw van Willem van Oranje. De vrouwen woonden enige tijd samen op slot Dillenburg. Als geen andere vrouw weerstreefde Anna van Saksen haar man Willem van Oranje.
Twee vrouwen geven in 'De moeder en de furie' een fascinerend en niet gekend beeld van Willem van Oranje. (Met Mariet van den Broek als Juliana van Stolberg, Leidi Bovens als vertelster en Anna van Saksen. Regie: Mariëlle van de Griendt
Voorbij: 2019: 27 okt, R'dam / 3 nov., Den Haag / 8 nov., Den Haag / 10 nov, R'dam / 16 nov., Den Haag.

Datum

Tijd

Titel

Plaats

Locatie

Bijzonderheden

2020 

'Spinoza-voorst.' 

n.v.t.

Zondag 8 november  

13.00 uur (zaal open om 12.30)

De moeder en de furie

Den Haag Zeeheldentheater 1) RESERVEREN NOG NIET MOGELIJK.
Publiek uitgestelde voorst. d.d. maart 2020 heeft voorrang)
Zondag 8 november 16.00 uur (zaal open om 15.30)

De moeder en de furie

Den Haag Zeeheldentheater 1)

Idem

ZEEHELDENTHEATER - Trompstraat 342, Zeeheldenkwartier, Den Haag, (3 minuten lopen vanaf Vredespaleis) // Openbaar vervoer: bus i.pv. tram 1, tram 16, bus 24. --- Parkeren: Zeeheldenkwartier, betaald parkeren (parkeerdruk in directe omgeving is hoog). Op en rond onze opvoeringstijden gratis in naburige wijk Archipel (5-10 minuten wandelen).

Nadere info t.z.t.


1) Bij reservering ontvangt u een bevestiging en een verzoek tot betaling. Uw reservering is definitief NA ONTVANGST van uw betaling.
Kaarten worden u NIET toegestuurd, maar ontvangt u VANAF 1 UUR vóór de voorstelling in het Zeeheldentheater.
(geen losse kaartverkoop aan de zaal).

BETAALDE KAARTEN blijven voor u gereserveerd.

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN: niet betaalde reservering blijft geldig tot 10 dagen vóór datum betr. voorstelling // Kunt u door omstandigheden niet komen, dan heeft u geen recht op restitutie.

Voor foto's & trailer van DE MOEDER EN DE FURIE:
zie onder
Documentatie - De moeder en de furie